Shinano – kvalitet från början till slut

I över 40 år har japanska Shinano tillverkat och utvecklat tryckluftverktyg för industri och fordonsverkstäder. Drivkraften är den samma nu som då att med höga kvalitetskrav tillverka verktyg med maximal funktionalitet och design.

Nöjda kunder med höga krav är ett bevis på att Shinano lyckats. Målsättningen att varje år presentera minst tio produktnyheter är ett bevis på att man inte nöjer sig med det utan även driver innovationen framåt. WER kan erbjuda det mesta ur Shinanos breda produktsortiment som mutterdragare, spärrskaft, borrmaskiner, skruvdragare, slip- och polermaskiner samt specialverktyg för sågning, filning och plåtbearbetning.

Rupes – proffsens val

Italienska Rupes anses vara en av världens ledande tillverkare av verktyg för den professionella marknaden. Dit har man kommit tack vare en konsekvent satsning på forskning och utveckling, som resulterat i flera revolutionerande produktnyheter, samt fokus på exceptionellt hög kvalitet.

Sedan starten 1947 har Rupes vuxit stadigt och har i dag fyra produktionsenheter. Med ett nätverk av egna dotterbolag, generalagenter och importörer distribueras Rupes produkter över hela världen.

Genom WER kan du köpa kvalitetsverktyg från Rupes som slip- och polermaskiner, tryckluft eller el, samt mobila slipsugar och centralutsugsystem.

Service får - du på köpet

WER tar fullt ut ansvar för de verktyg vi säljer med en komplett service- och verkstadsorganisation. Våra specialister designar och installerar olika sugsystem på plats hos kund. Dessutom har vi ett heltäckande lager med reserv- och slitdelar som kan beställas för omedelbar leverans. Vår policy är att inget nytt verktyg börjar säljas, förrän vi har ett komplett lager med reserv- och slitdelar.

I vår verkstad finns mekaniker med kompetens och lång erfarenhet av tryckluftsverktyg. Vi vet att minsta möjliga stillestånd är avgörande för våra kunders lönsamhet. Därför är vi stolta över att drygt 80 procent av verktygen som skickas till verkstaden, är tillbaka hos kunden inom tre arbetsdagar. Och vi gör allt för att ytterligare överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.